Nieuws en activiteiten

Stad en Esch

Stad en Esch

Momenteel onderzoekt Kunsthuis Secretarie samen met het Drukkerijmuseum de mogelijkheden om beide instellingen onder te brengen in de voormalige panden van Stad en Esch aan het Zuideinde. Zodra er meer duidelijk is zullen we je nader informeren.

Opening 26 maart

Opening 26 maart

Op zondag 26 maart wordt de tentoonstelling ‘Marterhaar/fijnschilders’ Noord-Nederlands Realisme geopend om 16.00u. in de trouwzaal van Kunsthuis Secretarie.

Het openingswoord zal worden gedaan door voorzitter Mark Sluiter en Hilda Callenbach van GraphicKitchen zal de door haar gemaakte nieuwe website van de Secretarie demonstreren.
De deelnemende kunstenaars zijn ook aanwezig.

Lees meer >>

Rondlezing

Rondlezing

Waarom op een stoel naar plaatjes uit de beamer zitten kijken als je de originelen om je heen hebt hangen? Exposant Rein Pol leidt op 17 mei a.s. een groep van maximaal 25 personen langs de schilderijen van de noordelijke realisten in Kunsthuis Secretarie.

 

Als zelfstandig kunstenaar en docent schilderkunst aan Minerva weet hij bijzonderheden te vertellen over het werk en de makers. Deze rondlezing is in voorbereiding en zal in mei plaatsvinden.
We houden je op de hoogte.

Nieuwe website

Nieuwe website

Het is u wellicht al opgevallen: Kunsthuissecretarie.nl is vernieuwd. Het was tijd voor een nieuw uiterlijk en functionaliteit.

Onze website stond al weer een aantal jaar online. De site moest moderner en responsive worden. De komende tijd gaan we bezig hem nog verder te vullen. Hou ons dus in de gaten!

kunsthuis secretarie